Kiwi

Olen tosiaan 1997 syntynyt eläintenhoitaja Lahdesta. Valmistuin kesällä 2017. Eläimet ovat aina kuuluneet elämääni, ne ovat osa elämäntapaani, joten päätös yhdeksännen luokan keväällä eläintenhoitajaksi opiskeluun hakeutumisesta oli selvä. 

Kotona meillä on lähes aina ollut eläimiä. Ihan kovin nuorelta ajalta en oikein muista mitään, mutta esimerkiksi aikoinaan vanhemmillani oli (siis long times ago) sekarotuiset Lusu- ja Rocky-koirat. Varhaisimmat muistikuvat koirien kanssa pyörimisestä ovat mielestäni siltä ajalta, kun kummitädilläni oli neljä japaninpystykorvaa.
 Nykyään niitä eläimiä on molemmissa kodissani jo useampia. Espoon kodista isän luota löytyy sekarotuinen Tao. Äidin luota Nummelasta taasen löytyy mäyräkoira Stella, kanoja ja kukko, kissoja ja kaneja. Omassa kodissani on tällä hetkellä erinäinen määrä kesyhiiriä (joita kasvatan Tytön kanssa) sekä maatiaiskissa Toora. Aikaisemmin olen omistanut vietnamin sauvasirkkoja sekä kummitussirkkoja ja olen melkein kaksi vuotta kasvattanut kotiloita.

Minulla on jo useaan otteeseen ollut blogi perustettuna, mutta joka kerta olen lopettanut niiden pitämisen motivaation puutteen takia. Nyt se motivaatio on taas iskenyt, ja hope so ei katoakaan... Olin peruskoulussa aina todella hyvä kirjoittamaan sekä ylipäätään äidinkielessä, ja kirjoittamisen tarve minulla on suuri. Siksi tämä blogin pitäminen ja sen kirjoittaminen on minulle niin se "mun juttu"

Näissä kirjoituksissani pyörii mukana myös tyttöystäväni Tyttö. Hänen kanssaan tätä eläinintoa tulee jaettua, koska hän opiskelee samaa alaa - hän on vain vuotta nuoremmalla vuosiluokalla.

Ainiin. Kirjoitusnimeni "Kiwi" tulee yksinkertaisesti siitä, että pidän kiiveistä. Siis niistä hedelmistä. - Kiwi

Kommentit

Suositut tekstit